Menu
Gildia Pióra na Patronite

Depresja

Moja zła godzina
Tobie chwila
Dać to ramię, które trzyma
Dłoń życzliwą, herb otuchy
Bądź osobą, która sprzyja

To niewiele słowo ledwie
Gest zbliżenia okruch czasu
I się wnet prostuje ziemia
Normalnieje światło uciekają cienie
Dzięki Tobie ciemność blednie

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!