Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chaos

Moja wyobraźnia jest dziś pełna ciebie
naszych wspólnych chwil
naszych marzeń czekających na spełnienie

Bezczasowość wspomnień
gmatwanina myśli
rozsypane puzle smutku
szczęście, które się nie przyśni

7977 wyświetleń
26 tekstów
0 obserwujących
  • 26 November 2015, 22:41

    A ileż takich osób, co wcale nie tęsknią... Jakoby oddać im część cierpienia powodowanego uczuciem, ucierpiałby nikle, a i nam byłoby lżej- marzenia ^^

  • krysta

    26 November 2015, 19:46

    pięknie zapisana tęsknota...
    pozdrawiam.
    :)