Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Mój Czwarty Dzień "

Moja wdzięczność za Twój Byt
Przemienia serce w cichą radość
Tym cennym darem podzielę się
Świat zamyka oczy na szczęście
Nie rozumiem tego - dlaczego?
Przecież kolejny dzień - mamy szansę
Zmienić się - uczynić piękniejszym Świat
Póki żyjemy...póki Siebie dajemy
Mamy szansę na tym łez padole
Poruszyć serce moje, Twoje i Twoje
Uśmiech nieść pomimo trwogi
Mamy szansę...Mamy czas Mój Drogi
Z wdzięcznością która zdobywa serce
Złapmy się za ręce - nieśmy pomoc
Trwajmy - Siebie rozdajmy między ludzi
Ludzie spragnieni Miłości czekają
Wdzięcznością także się odpłacają
Każda wdzięczność jest początkiem
Początkiem czegoś dobrego
Dziękuję za Wszystko Tobie i Tobie...
Koleżanko...Kolego

14.02.2021
Z Miłością pisane...
20:20

281 001 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!