Menu
Gildia Pióra na Patronite

Róża

"Moja Różo, chcem cię wielbić sercem i duszą żebyś była Czerwona jak Krew wylana na Wojnie i pokazujesz swoją miłość i Wielność moja Różo" wyślij to osobie którą Kochasz ;)

1884 wyświetlenia
23 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!