Menu
Gildia Pióra na Patronite

Płatek

Moja ręka na Twej dłoni
Myśl, jak płatek śniegu
Za miłością goni
I całuje w biegu
I zmęczony opada

Moje usta przy Twoich
Płatkowi jest biada

Zaginął wśród bieli
Pocałunków miliony
Ja już też nie liczę

I opadam...
....bom zmęczony.

11 627 wyświetleń
79 tekstów
0 obserwujących
  • misiek45

    17 September 2012, 22:47

    Ha ha, po tylu pocałunkach można byc zmęczonym-spokojnej nocy