Menu
Gildia Pióra na Patronite

moja przeszłości

moja przeszłości
odejdź precz!
nie chcę samotności
nie chcę żyć wstecz

moja przeszłości
zniknij choć na chwilę
daj trochę wolności
zwróć mi mą siłę

moja przeszłości
nie chcę cię pamiętać
budzisz w ciemności
i zaczynasz nękać

moja przeszłości
bierzesz mnie za rękę
odbierasz moje radości
i sprowadzasz na mnie mękę

chcę komuś to powiedzieć
mieć trochę miłości
ty w sercu będziesz siedzieć
o moja przeszłości

7457 wyświetleń
85 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!