Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kosz

Teksty z obrazami - Kosz - Anna S.
Kosz - Anna S.

Moja piękna Tulipanko,
Chcę Ci powiedzieć na uszko,
Nie czerwień się tak do mnie,
Mam już zajęte serduszko.
Nie bądź rozczarowana
i nie płacz po mnie kocie.
Ja krętymi dróżkami chadzam,
Czekałabyś na mnie na płocie?

57 049 wyświetleń
468 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!