Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Moją ostatnią myślą jesteś
zanim sen nasyci marzenia
ale i on nie chce przyjść
gdy Twoje dłonie zbyt daleko są

I noce bez gwiazd
i gwiazdy bez Twoich oczu...

I nie ma na ziemi świętych miejsc, gdy nie ma ze mną Ciebie...

25 634 wyświetlenia
160 tekstów
53 obserwujących