Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja Miłość

Moja miłość zaczyna się na E.
Ma postać męską.
Ma niebieskie oczy, choć inni twierdzą, że szare.. dla mnie są niczym niebo.
Ma ponad 180 centymetrów wzrostu i czuprynę ciemnych włosów.
Ma piękne dłonie, silne ramiona i cudownie pełne usta.
Ma olśniewający uśmiech – to nim mnie w sobie rozkochał.

Jego bicie serca mnie uspokaja,
Jego spokojny ton głosu mnie otula.
Przy nim czuję się bezpieczna, spokojna.
Przy nim jestem Panią wszechświata.
To on sprawia, że uśmiecham się w najsmutniejszych sytuacjach.

On.. smakuje jak najlepszy słodycz świata.
Uzależnia. Obezwładnia. Ukaja.
Ciągle chcę więcej, więcej i więcej…
Pragnę się w tej miłości zatracać.

Tak.. wariuję na jego punkcie, rozpływam się pod jego dotykiem,
Szaleję.. tak bardzo szaleję, gdy mnie namiętnie całuje.

Serce wyrywa mi się z piersi, gdy tylko na mnie spojrzy.
Ciało zamiera w porządaniu, gdy tylko się do mnie zbliży.

Moje zmysly wołają, łakną go, krzyczą.
Moje serce przy jego sercu pragnie bić.
Moja dusza jego dusze chce otulać,
Ja.. pragnę zadbać o jego piękne sny.

Moja miłość, taka nierealna, a mimo to
Jest tu,
Smakuję jej.
Dotykam jej.
I nadal pragnę, pragnę w niej trwać...

For E.

14 323 wyświetlenia
177 tekstów
45 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!