Menu
Gildia Pióra na Patronite

Droga mleczna

Moja miłość jest jak droga mleczna.
Która brnie w galaktykę szczęścia.

Uderza w meteoryty podniecenia i czasem łapie grawitacje strachu.

3843 wyświetlenia
20 tekstów
2 obserwujących
  • 2 September 2015, 21:05

    Bardzo dziękuję!!

  • Malusia_035

    31 August 2015, 12:21

    podoba mi się twój styl pisania :)

    Pozdrawiam :)