Menu
Gildia Pióra na Patronite

moją krwią
powypisane
modlitwy

w kapicach przy drogach

wołanie o
pomoc
i zrozumienie

nierozumienie świata

trwogą do Boga

5808 wyświetleń
66 tekstów
6 obserwujących
  • vikkka

    25 September 2013, 21:59

    czytając
    wiersze wkrada się smutek a wołanie to serce które cierpi
    pozdrawiam