Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Alleluja~~

http://www.youtube.com/watch?v=F3k2utDs2VA

Moja interpretacja do pięknej piosenki Alleluja

Pan z grobu wielkiej nocy wstał
A nam nadzieję na niebo dał
Pozostał w pustym grobie tylko całun
Przez krew odkupił winy me
A ja mu podziękować chcę
Śpiewając i wołajac alleluja
4x Alleluja

Tyś królem Panie Jezu mym
Chcę śpiewać Ci radości hymn
Dziś więlką wiarę wlałeś w serce moje
Daj Panie światła swego blask
Niech Boża ręka powie tak
Do nieba dziś wołamy alleluja
4x Alleluja

Przychodzisz Panie w hostii tej
To krew i ciało męki Twej
Niech wiara w zmartwychwstanie w nas nie gaśnie
To że Ty jesteś Bogiem mym
Dla chwały Twej radości hymn
Niech niebo dziś usłyszy alleluja
4x Alleluja

**Wesołych Świąt**

109 552 wyświetlenia
648 tekstów
56 obserwujących
  • Papużka

    31 March 2013, 10:31

    Łał ... Agnieszko super Ci to wyszło, naprawdę jestem pod wrażeniem. Perfekcyjnie wpasowane słowa do linii melodycznej, aż sobie zanuciłam. :))) Pozdrawiam.

  • czarna mamba

    31 March 2013, 09:44

    Agus Alleluja:)i do przodu:)

  • 31 March 2013, 09:01

    Piękna interpretacja.
    Pozdrawiam.