Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ja

Moja Dusza spaceruje po ogrodzie różanym.
Oddycha kroplami deszczu.
Nie szuka Złodzieja Czasu.
Chłonie aromat kwiatów.
Nie patrzy wstecz zagryzając wargi spękane.
I chodzi to w jedną to w drugą stronę
Chyląc czoła wspomnieniom.

5676 wyświetleń
40 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!