Menu
Gildia Pióra na Patronite

Istota..

Moja Dusza pragnie Twojego ciepła

Moje ciało pragnie Ciebie..

Mój Umysł domaga się twoich słow.

Moje Serce Czeka..

Bezradna mała istota Chce Aby ją ktoś Pokochał

Tą istotą jest twoje i moje seerce ..

3482 wyświetlenia
10 tekstów
0 obserwujących
  • Berenique

    9 March 2010, 20:46

    śliczne ;)