Menu
Gildia Pióra na Patronite

No, no, no...

Mój znajomy fryzjer
zachęca bolesławian
do szczepień covidowych

Gdy zaszczepią się to wyjadą
na wakacje
w ciepłe strony
i qadem rozryją pustynię
aż tubylcom opadną szczęki
i wykrzywi ryje

Niech świat zobaczy
jak ludzie wolni
robią dym
i pławią się w smogu

Znajomy zachęca na „fejsie”
do oglądania relacji
nakręci wszystko w 4K
by przybliżyć upalny realizm

Zadajmy sobie pytanie
kto teraz będzie strzyc
zakład fryzjerski zamknięty
niech szczepi się kto żyw...

127 940 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Naja

    9 June 2021, 16:37

    Kadr jak zawsze, niezwykle wyraźny.

    Zaszczepiłam się z całkowicie innych przyczyn...

    • onejka

      9 June 2021, 17:00

      Ela, brawo Ty ! Ja zaszczepiłam się dla tego chipa, żebym się gdzieś nie zgubiła 😂😉

      od Naja
    • Naja

      9 June 2021, 17:02

      He, he... teraz Artur Ciebie ciągle "namierza"...😉 😊

      od onejka