Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pokój w hotelu

Mój wieczór w podróży
Pokazuje jak mało
Potrzeba do Życia
Stół krzesło
Kiełbasa i chleb

Radio
Głos szlachetny człowieka
Potrzebny
Bo w pokoju
Nic nie ma

Chodzę nerwowo
Niewiele mam miejsca
Głucho i obco
Zbyt mało to radio
Wracać mi trzeba

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
  • marka

    5 March 2018, 12:35

    Ciekawy egzystencjalny wiersz. Z klimatem.

  • szpulka

    3 March 2018, 19:48

    RozaR przyjemnie poczytać dziś Ciebie.

  • fyrfle

    3 March 2018, 19:42

    Bardzo mi się podoba.

  • Sierjoża

    2 March 2018, 23:50

    To do Opola żeś był powyjżdżoł?