Menu
Gildia Pióra na Patronite

poparzone drzewa

mój świat się skurczył
do wielkości nasionka

tak
teraz się mieszczę
w twoich dłoniach

17 799 wyświetleń
178 tekstów
95 obserwujących
  • Papillondenuit

    15 August 2012, 17:05

    "Podobno nie wolno kochać wszystkich naraz
    Wszystkiego, co się rusza
    A kogo wolno
    Jeśli jesteśmy tylko sobie i kawałkiem drzew"
    KDZKPW

    miło Was czytać
    dziękuję

  • Kazamiko Blue

    14 August 2012, 22:34

    przepięknie! i ten tytul! jestem pod wrażeniem!

  • Gaia

    14 August 2012, 18:15

    nie tylko tytuł nie pozwala mi odmienić treści przez radość...

  • giulietka

    14 August 2012, 12:51

    Miłości niewiele potrzeba miejsca, wystarczy drobna rączka...