Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sen

Mój sen...A Ty w nim
I on pośród nas...
Mim
Który skradł nam czas

Pobudka
Mima jednak nie ma
To nie był sen..ani miłość
...tylko wielka ściema

AD 02.2018

11 626 wyświetleń
79 tekstów
0 obserwujących
  • Malusia_035

    1 March 2018, 08:50

    niestety tak też się zdarza ...

    Pozdrawiam :)

  • 27 February 2018, 22:10

    Czasem bywa i tak..

  • dark smurf

    27 February 2018, 21:49

    ktoś tu chyba przeczytał kryminał
    a ten utkwił..
    ..jak ojcowska uwaga
    :)