Menu
Gildia Pióra na Patronite

Galeria

Mój obraz
w galerii strzeżonej pilnie
za szkłem i barierką
czeka wciąż na spojrzenie łaskawe
I choć skradziony w myślach
zawsze obrazem będzie
tak cicho i jednostronnie
oczekującym
bezradnym
zwinięty w rulonik
schowany przed złodziejem
aby sumienia nie ruszać

11 433 wyświetlenia
91 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!