Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pan Czarnych Fluidów

Mój mrok rozprasza promienie dnia
i drogę toruje do mego celu ...
z mych oczu ciemność wyłania się jak
blask sponad schodów do bramy Edenu.

Me ciało otacza swoista woń ...
zapachu śmierci aura zaświatów
i wokół postaci przybiera mej ton
róż płatków o barwie krwi ciemnobrunatnej.

Zrodzony po śmierci byłego 'ja'
podążam mą ścieżką jak we śnie na jawie,
swym mrokiem rozpraszam promienie dnia
i myśląc wciąż o Niej tak dobrze się bawię ...

71 030 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Sol 8

    29 September 2020, 07:32

    Nie wszystko mi tu współgra ale całościowo ok 🤪 pozdrawiam.

    od Moon G