Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Coś takiego...

Mój kot chrapie
na tapczanie
dziwne
ale to realne

Łapki pozaginał
i mruczy sobie
oczka otwiera
i mruży spokojnie

Ogon ma zanurzony we śnie
a łapki w ciszy
leży i się wyciąga
jak księżyc w nowiu
spacerujący nocą po strychach...

127 936 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!