Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ogród sekretny

Teksty z obrazami - Ogród sekretny - Maciek Zz
Ogród sekretny - Maciek Zz

Mój jedyny „sekretny ogrodzie”...
każdą nocą twe sekrety zgłębiam.
Słońce oczy otwiera na wschodzie,
a ja, niestety jeszcze cię nie znam.

Będę dalej lubił tajemnice,
tylko, jeśli ty na to pozwolisz,
w niezliczone nasze wieczernice.
Kiedyś moją tęsknotę ukoisz...

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!