Menu
Gildia Pióra na Patronite

Drogi przyjacielu

Mój drogi przyjacielu, czy pamiętasz mnie jeszcze?
Czy pamiętasz czas spędzony razem?
Rozmowy o bólu i chwale?
Czy potrzebujesz mnie czasem?
Czy myślisz w miesiącu choć raz o naszej sprawie?
Czy mówiąc "żegnaj" miałeś na myśli lata całe?
A może...
Już nie mogę dalej...

4591 wyświetleń
57 tekstów
2 obserwujących
  • 8 January 2018, 00:27

    W takim razie, czy to była przyjaźń?
    Może tylko z Twojej strony, a może nie dało się zatrzymać rozstania z innych powodów...
    Dobranoc. :)

  • Clyde

    7 January 2018, 20:29

    Niestety Elu w moim życiu już wiele razy padło to słowo i wcale nie na łożu śmierci.

  • Naja

    7 January 2018, 20:10

    Myślę, że Przyjaciel "żegnaj" mówi jedynie na łożu śmierci...

    Albo trzeba jemu pomóc, skoro jesteś jego Przyjacielem, albo dać sobie spokój...

    :-)