Menu
Gildia Pióra na Patronite

mój cień

mój cień...
bez zgody za mną się snuje
mój cień...
nie odstępuje na krok
mój cień...
nie zraża się pod byle pretekstem
mój cień...
zawsze pierwszy jest przede mną
ten cień...
przedrzeźnia się ze mnie
mój cień...
lubi się bawić w berka
mój cień...
chce być moim lustrem
mój cień...
jest mną a ja jestem sobą
mój cień...
jest natrętnym kochankiem
mój cień...
nie chce mi się zgubić
mój cień...
nie zdradzi i nic nie powie
mój cień...
nie daje się oswoić

93 510 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących