Menu
Gildia Pióra na Patronite

Twoją twarzą mój świat

Mój cały świat
Twoją twarzą

Oazą spokoju
Twoje dłonie

Moja przestrzeń
Pachnie tylko Tobą

Gdzie nie spojrzę
Czuję nutę bliskości

Kiedy Jesteś ze mną
Wyobraźnia nie zna
Granic ani limitu

Obojętny mi głód
w żołądku i zimno

Najważniejsze
Mieć Cię obok

W tym białym
szaleństwie
Malujesz pokój

93 438 wyświetleń
894 teksty
21 obserwujących