Menu
Gildia Pióra na Patronite

moim

miejscem jest imię
zabiegam o dobre
choć popełniam błędy

słowem wątpliwość
do twarzy mi w niej
wyraźniej o naturalne piękno

zdaniem jest pytanie
za zakrętem odpowiedź
co zostawia w kropce

pięknem cierpliwość
myśli z dłonią na ustach
uczy pokory przed człowiekiem

2875 wyświetleń
110 tekstów
3 obserwujących
  • doremi

    20 October 2018, 19:12

    dziękuję :)
    też pozdrawiam

  • 20 October 2018, 10:08

    Podoba mi się.
    Pozdrawiam. :))

  • Papużka

    20 October 2018, 09:18

    Bardzo subtelny, kobiecy i z głębią. Brawo!