Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moim domem jest Jamajka,
serce bije w rytmie ska.
Z życia zrobiła się bajka,
główne role : ty i ja.
Ciało moje oszalało,
w uszach reggae, w oczach ty.
Całowałaś mnie nieśmiało,
tam byłyśmy tylko my.

Biegłyśmy w stronę słońca,
drogę wskazywała tęcza.
Chwila ta nie miała końca,
pokochały się dwa serca.
Połączyła nas muzyka,
reggae z bluesem to jest to.
Niech uczucie te nie znika,
niech takich lat będzie sto.

26 548 wyświetleń
322 teksty
3 obserwujących