Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Kocham... by Żyć "

Moim powietrzem Ty

Uświadomiłeś to mi

Żyję...by kochać

Kocham...by Żyć

Dziękuję za Miłość

06.06.2021
17:00

281 864 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!