Menu
Gildia Pióra na Patronite

zbyt mało

Moim domem są skóra i kości
Mózg szkieletem mojej mądrości
Istnienie - wyrazem prezentu od losu
Los w ciemnym rogu czai się z kosą

___________
rymowanka na dziś, jutro i wczoraj.

5102 wyświetlenia
74 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!