Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zagubienie

Moich parapetów
chyba ostatnio
nie lubią rośliny
Za moimi oknami
Nie przepada słońce
Mądrych myśli
Nie chwyta umysł
Przebrzmialych dźwiecznych
Lecz niewdzięcznych
Melodii nie słyszę
Ciepłych uczuć
Nie odczuwam
Dobrych gwiazd
Może nie mam
Nie zauważyłam
Własnego zagubienia
Nie rozumiem
Rozproszenia
Przy pełnym skupieniu
Dawniej

Jak mogłam
Dać sobie odebrać
Światło
Iskrą
Nie jestem

577 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
  • Papużka

    9 May 2020, 07:22

    Ono wciąż je w tobie... ja je dostrzegam. :)