Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdybym tylko umiał pisać

mógłbym zaniknąć
jak płetwa
wężowa kończyna

bo i po co
świat się nie zmienia

noc
nie przechodzi w dzień aż tak gwałtownie
by dostrzec

własną śmierć

42 460 wyświetleń
808 tekstów
64 obserwujących
  • Papillondenuit

    9 April 2011, 22:15

    płynnie
    i przygniata

    ...
    nie gdybaj, tylko pisz

  • motylek96

    9 April 2011, 20:57

    hmm...wiersz który trzeba kilka razy przeczytać

  • giulietka

    9 April 2011, 17:53

    zupełnie inna strona Danioła!
    Czyżby ta prawdziwsza?