Menu
Gildia Pióra na Patronite

A tu mógłbym napisać tytuł

Mógłbym napisać
Że świat jest zły
Ale pewnie już
o tym czytałeś

Mógłbym napisać
Erotyk jak pieprz
Ale jedni byliby
Niezaspokojeni
A inni zgorszeni

Mógłbym napisać
O miłości znów
Lecz dość już bycia
Teoretykiem

Mógłbym napisać
Czym jest samotność
Ale z ostatnim
Słowem zapomnisz
Autora tych słów

Mógłbym napisać
Następne strofy
Ale już na mnie czas
Wziąć się w garść

103 442 wyświetlenia
1204 teksty
141 obserwujących
  • szpiek

    8 November 2014, 14:33

    dobrze powiedziane ;)