Menu
Gildia Pióra na Patronite

Konieczności

Mógłbym łapać cię za myśli
czytać ci po dłoniach,
dotykać twoich oczu
i patrzeć ci po skroniach,
pieścić włosy delikatne,
szarpać usta tak powabne,
chwytać z tobą zapach kawy
przestać wreszcie mieć obawy,
ze znów uznasz koniecznością
by mnie wtrącić w loch z przeszłością.

3293 wyświetlenia
26 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!