Menu
Gildia Pióra na Patronite

Elektron

Mogłaś być tą jedyną,
Stałaś się Aż przyczyną.
Teraz wiele przeze mnie płynie,
Nie tylko w jednej dziedzinie.
Koniec uczuć, koniec słów,
Ja tylko ciałem jestem tu.

1412 wyświetleń
16 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!