Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szkatułka

Mogłam Cię,głupia, w szkatułce zamknąć
i przekręcić na klucz - na dłużej bym miała.

Wolałam jednak,głupia,słodkie wino
spijać z Twoich ust

Chciałam wróżyć nam z sześćsetnej talii kart,
naiwna,że ujrzę to co wymyśliłam.

9352 wyświetlenia
77 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!