Menu
Gildia Pióra na Patronite

mogłabym
usiąść i płakać

ale chyba wolę
poprosić czas

o wybaczenie

że mi go tyle przeciekło
między palcami

83 942 wyświetlenia
973 teksty
64 obserwujących
  • onejka

    18 December 2018, 09:30

    Bardzo Wam dziękuję, za komentarze, takie...nic tylko przytulić :)

  • 17 December 2018, 21:44

    Ucieka, ale nie jest ważne ile go nam uciekło, a ile zdołamy zatrzymać, w sercu.
    Piękne.
    Miłego wieczoru. :))

  • Gaia

    17 December 2018, 21:18

    może mogłabym
    nawet wiersz napisać,
    ale nie mam czasu
    siedzę i wspieram błękit...

    Zainspirowałaś mnie Onejko Ty jedna :)

  • 17 December 2018, 14:52

    piękna miniaturka

  • piórem2

    17 December 2018, 14:25

    Wszystkim nam coś ucieka, umyka, nie odnajdziesz tej samej chwili.

  • silvershadow

    17 December 2018, 10:33

    czas ma serce słonia
    w jednym uderzeniu nasze życia
    mijają z prędkością uderzeń skrzydeł kolibra
    bliski mi wiersz