Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do Ciebie Kochany...

Mogłabym udawać świetnie
Że gra wszystko bezbłędnie
Lecz powiem szczerze że to niepotrzebne
To wszystko nieszczere
A tak być nie może przecież
Na chwile nie dla mnie takie chwile
Chce szczerości nie fałszywości
Chwila a wszystko znika
Chęci miałam szczere
Lecz u ciebie nie było ich za wiele
Zrozumienie to tak niewiele
Prosisz o to wiecznie
A sam zrozumieć nie chcesz
Oceniać cię nie będę
Mimo że tobie wychodzi to bezbłędnie
To wszystko co mogę tobie dziś powiedzieć
Dziękuje za wszystko nawet za odejście
Szczerze czemu taki wiersz nie wiem
Tak słowa się rymowały
Więc tak piszę sobie do Ciebie Kochany

10 180 wyświetleń
74 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!