Menu
Gildia Pióra na Patronite

Każdej nocy...

http://www.youtube.com/watch?v=B_m3NmGBWUQ

Mogłabym każdej nocy... otoczona aurą podniecenia
wpatrywać się w Twoje oczy jak w gwiazdy
spełniając fantazje w ich blasku i...kochać...
pragnąc byś nie odrywał ust od moich
delektując się w ich czerwieni...smakował
jak w zakazanym dojrzałym owocu...
spacerował zagłębiając się w coraz to dalsze zakamarki
ogrodu mojego ciała które... krzyczy miłością...
jak Ewa w Twoich ramionach lgnąc do Ciebie
bezwstydną nagością... kusiłabym kształtami kobiecości
zapraszając do wspólnego tańca ciał.
Pod błękitną kołdrą Twych oczu...
namiętnością rozpalonych z pożądania dłoni...
upajałabym się wzajemnym okazywaniem pragnień.

Nad ranem śniadanie z posmakiem pikantnej nocy...
wspólna kawa słodzona uśmiechem i... pełen rozkochania wzrok...

55 134 wyświetlenia
395 tekstów
57 obserwujących
  • słoneczniki

    29 July 2012, 20:01

    Pięknie się czyta rozbudzając zmysły i wyobraźnię...

  • Gaia

    22 July 2012, 13:00

    Oj Agnieszko. Marzycielko Ty... :)

  • annak

    22 July 2012, 08:43

    ach Ty romantyczko :) b.ładnie i nutka pięknie dobrana :)
    pozdrawiam :)))))

  • misiek45

    22 July 2012, 00:22

    Agnieszko piszesz bardzo romantycznie,bardzo mi się podoba -pozdrawiam Cię serdecznie i życzę milej nocki pa