Menu
Gildia Pióra na Patronite

*

Mogłabym jeszcze dalej
śnić o Tobie, szaleć,
stapiać się. Palić.
Milczeć. Być spokojną dalej.

Mogłabym jeszcze dalej
wciąż walczyć i ranić.
Pożądać. Mamić.
Zbliżać się, oddalać.

Nie chce.

440 wyświetleń
7 tekstów
1 obserwujący
  • Barefoot

    2 April 2014, 16:51

    Raczej.

  • Barefoot

    2 April 2014, 16:46

    Co też pomyśli adresat, czytając, że Pani

    nie chce
    Nie chcę takiej poetki,

    być może w tym kierunku.