Menu
Gildia Pióra na Patronite

Być czy mieć?

Mogła być tamtą dziewczyną
do której tęsknisz nocami

driadą leśną w szum
drzew zasłuchaną
boginką wieczornych zaklęć
szeptanych do ucha godzinami
czarodziejką,która zdobędzie
twe serce jednym spojrzeniem

mogła być kobietą z twoich snów
twardo stąpającą po ziemi

winoroślą ,która oplecie twe ciało
omami słodkim nektarem miłości
białą różą bez kolców ,dotykiem
opuszków palców błądzących
ślepo po skórze,spełnieniem

mogła być
gdyby tylko istniała...
https://www.youtube.com/watch?v=2phH1o2f3Yk

65 863 wyświetlenia
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    31 May 2020, 21:26

    W żadnym razie ,tak myślę 😁

  • scorpion

    31 May 2020, 21:24

    Jasne, teraz to piszesz, żeby pocieszyć...

    od szpiek
  • kati75

    31 May 2020, 21:20

    Marcin zawsze może być pięknie 😁tylko trzeba chcieć 😉

    od onejka
  • kati75

    31 May 2020, 21:17

    Onejko faceci zakochują się właśnie w wyobrażeniach,kobiety próbują im dorównać.Choc czasem mają obok siebie kogoś wartościowego,którego nie zauważają.Pozdrawiam wieczornie🙂🌛

    od onejka
  • scorpion

    31 May 2020, 21:15

    Kurcze kobiety to jednak wredne są... Najpierw Ci napiszą, jak może być pięknie, a potem na koniec przypomną, że jednak nie może tak być... -.-

  • kati75

    31 May 2020, 21:10

    Mariusz fajnie Ci się przypomniało🙂mogłoby tak być 😉

  • szpiek

    31 May 2020, 14:18

    Czytając początek przypomniał mi się wątek miłosny z Władcy Pierścieni, Arweny i Aragona

    od kati75
  • onejka

    31 May 2020, 10:45

    Czasem wyobrażenia są nie do spełnienia.

    od kati75