Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wdzięczna

mogę powtarzać na kolanach
jak bardzo panu dziękuję
pan mi przypomniał że się kocham
naprawdę
w satynowej czerwieni
z przymrużeniem błyszczącego oka
zapominam się na ostrzu nocnych spraw

muszę to panu oddać
pan jest nieprawdopodobnie dobry
żeby tak mną wstrząsnąć
do nieprzytomności doprowadzić
doskonale trafić w bezdech
przytrzymać
i ułożyć rozsypane włosy

odwdzięczę się panu z przyjemnością
przekonam na co mnie stać
nie będziemy tak w drzwiach się opierać
proszę śmiało wziąć co tylko mam
panu nie odmówię żadnego posunięcia
rozegramy niejedno arcyrozdanie
z panem uwielbiam
odkrywać najlepsze z pożądanych kart

12 234 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!