Menu
Gildia Pióra na Patronite

kochaj

mogę dla ciebie ubrać spódniczkę sukienkę lub nie ubierać nic
mogę dla ciebie napisać wiersz sonet lub nie pisać nic
mogę dla ciebie zapłakać zaśmiać się lub kamienną zachować twarz
mogę dla ciebie uciec do Paryża, Kalifornii lub nie ruszyć się z miejsca
dla ciebie mogę umrzeć lub nawet narodzić się znów
mogę wszystko
tylko mnie kochaj

* z dedykacją dla przyjaciółki, która zawsze jest i będzie. Dziękuję Gosiu.

10 434 wyświetlenia
33 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!