Menu
Gildia Pióra na Patronite

bezkręgowa

mogę być z tobą nie sobą
nieswoja, niczyja
twoja lubię bywać
tylko krówka jest boża
nie miała wyboru

17 968 wyświetleń
203 teksty
83 obserwujących
  • Deszcz

    14 March 2015, 01:11

    zachwycił mnie ten wiersz...