Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mogę być perłą, którą zapragniesz,
a później będziesz nosił w butonierce, pod sercem...

I możesz do mnie szeptać, że tam,
a nie na wystawie w galerii męskich spojrzeń,
jest moje miejsce.

I jeszcze możesz mówić mi co dzień,
że wszystkie skarby świata ze mną się nie równają.

Bo te co sercu są bliskie,
nie wystawisz na giełdzie,
one inną wartość mają.

13 499 wyświetleń
100 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!