Menu
Gildia Pióra na Patronite

Modlitwa

Modlitwa pana zapomniana
wyrwana sercem gdzieś
poszarpana ...
Umarłych wspomnień
zasypanych pośród
stert oszukanych
śmieci ...
Ja tobie na tęczach
się panie kłaniam
i pieśnią zawadzam
dla nie umarłych
wzgardź-am
słowa upadłe wypowiadam
co karmią duszę blade
od strachu
nadzieją raju...

Z cyklu było sobie życie ...

http://www.youtube.com/watch?v=R_w-zFNsTLQ

52 497 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
  • Sol 8

    16 May 2012, 00:19

    Dziękuje pozdrawiam.