Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fyrfl z modlitw

Modlę się o radość lesbijek
Ich legalne związki partnerskie
Modlę się o uśmiech ich dzieci
Z pożogi heteroseksualnych przygarnięte

Modlę się o kapłaństwo gejów i kobiet
Choć religie nie mają racji bytu
Modlę się sens dla transwestytów
Bo realniejsi są od każdego Boga

Modlę się o spełnienie dla prostytutek
Za dar ich ciała Im sprawiedliwego sen
Modlę się za kochanków zakonników
Wypędzonych z miasta Wleń

Modlę się za upodlone turystki
Ofiary amerykańskich lęków i buty
Modlę się za terrorystów
Ałłach Ty im nawet stringów powąchać

Modlę się za nie pijących coca coli
Modlę się za nie pijących pepsi coli
I nic wieczory z niepewności
Ranki ze spoconych lęków

Tak naprawdę warto zachwycić się
Jedynie smakiem bimbru
Tyle tych kabli i rurek
Modlę się by to nie wybuchło

297 714 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • 4 June 2013, 14:29

    Z niebywałą szczerością na ustach powiem- udało Ci się to tam, na górze.