Menu
Gildia Pióra na Patronite

Modlitwa

modlę się
za wszystkich..
modlę się za siebie..
za góry..
plaże i obłoki na niebie..
za niebo też..
z ptakami i słońcem szczególnie..
za kwiaty..
za miód..
i tak ogólnie..
modlę się za serca czyste i za serca brudne..
dusze mroczne i obłudne..
za światło gonitwę..
za anioły..
modlę się za modlitwę..
za diabły i za upiory..

13 664 wyświetlenia
116 tekstów
19 obserwujących
  • Aquarelle

    24 January 2013, 20:37

    Trzeba mieć wielkie serce modląc się za przeciwności dobra.
    Dobra wskazówka.
    pozdrawiam

  • Odchłań

    24 January 2013, 19:42

    za skrzaty się jeszcze pomódl :)

  • 24 January 2013, 19:37

    super wyszła ci ta modlitwa