Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prośba ma jedyna

Modlę się do Ciebie
Boże wielki

Lecz nie będę Cię prosić
O życie lub lekką śmierć
Majątek potomstwo i szczęście

Patykiem bym zmieniał
Przyszłość
Co boskim piórem pisana

Proszę Cię zatem i tylko
Bym nie stał się czarnym złem

Choćby nawet wokoło
Wszyscy się stali

76 458 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
  • RozaR

    14 June 2020, 19:59

    Słusznie - zmieniam .