Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spór

mocny umysł
słaba dusza
płacz i lament
serce - skała

gdyby było
ale nie jest
miękki puch
prawie aniele

mózg pracuje
oczy świecą
myśli krążą
brak pośpiechu

jednak woda
woda kapie
drąży dziury
i twarz miażdży

rozum wie
wnętrzności nie
dramat
powódź

dobrze chce
lecz walka trwa
umysł -dusza
w środku Ja

11 235 wyświetleń
143 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!