Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Mocne postanowienie poprawy "

Mocne postanowienie poprawy
Postanowiłam być szczęśliwa
Krocząc drogami krętymi
Goniąc za marzeniami
Nie siedząc na kanapie
I jedząc co popadadnie
Wzięłam sprawy w swoje ręce
Wybrałam szczęście
Szczęście, którym się chętnie podzielę...
Nie tylko w niedzielę
Podam je dalej...każdego dnia
Taki mam plan
Bo w życiu coś trzeba zaplanować
To chyba dobra droga
W tę drogę zabiorę też Ciebie
Od tego są Przyjaciele
...
09.11.2020
12:12
~ Przyjacielowi...

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
  • Infinite Gentleman Night

    9 November 2020, 17:32

    Obyś Czekoladko wytrwała w swoim postanowieniu ,już mocno trzymam za Ciebie kciuki :)
    ładnie tutaj ,jak zwykle :)